För näringslivsaktörer

På den här sidan samlar vi information, material och länkar för dig som är verksam inom besöksnäring, kreativa kulturella näringar eller handel.

Saknar du något här? Hör gärna av dig till oss på info@visiteskilstuna.se.

På arrangera.eskilstuna.se hittar du information om evenemangs­platser, bokning, tillstånd, marknadsföring, kontaktuppgifter och annat som behövs för att arrangera evenemang i Eskilstuna.

Kommunikationsstöd vid evenemang

Arrangerar du ett evenemang i Eskilstuna och önskar hjälp med marknadsföring?

Vill du hjälpa till att kommunicera vår gemensamma plats? Varje år producerar vi besöksmaterial i form av en folder och kartor på svenska och engelska.

Utöver detta har vi samlat en rad olika foldrar och kartor med turistinformation om allt från offentliga konstverk och historia till vandrings- och cykelleder.

Vi kan även skicka enskilda exemplar av besöksmagasin och kartor per post till dig som privatperson. Kontakta oss på info@visiteskilstuna.se.

Infopoints är turistserviceplatser knutna till Eskilstuna Tourist Information. En enklare turistinformation där besökare kan få kartor, broschyrer och tips om sevärdheter, besöksmål, boende och evenemang här i Eskilstuna.

Eskilstuna Evolution

Eskilstuna Evolution är ett kommunikationskoncept för Eskilstuna. Tillsammans skapar vi bilden av Eskilstuna som vi vill förmedla till omvärlden. Här finns en gemensam verktygslåda med allt från grafisk profil och fria texter, bilder, GIF:ar och filmer om Eskilstuna.

Mer Eskilstuna-material

I Destination Eskilstunas bildbank har vi samlat fler bilder och filmer från Eskilstuna som är fria att använda när du ska kommunicera platsen Eskilstuna.

Få kontinuerliga uppdateringar från oss på Destination Eskilstuna? Prenumerera på våra två nyhetsbrev. Båda nyhetsbreven är kostnadsfria och du kan enkelt avprenumerera längst ner i varje utskick.

B2C

Ett nyhetsbrev för dig som vill ha koll på roliga saker som händer i Eskilstuna! Skickas en gång i månaden och innehåller tips på evenemang, aktiviteter och matupplevelser.

B2B

Ett nyhetsbrev för dig som vill ha insyn i pågående projekt, inbjudningar till evenemang och möjlighet att samverka med oss på Destination Eskilstuna på olika vis. Skickas minst fyra gånger om året.

Sponsring ses som en av många åtgärder för att stärka bolagen och marknadsföra Eskilstuna kommun som etablerings- och destinationsort. Sponsringsfrågor hanteras av Eskilstuna kommunföretag.

Eskilstuna värdskapsutbildning är en digital och kostnadsfri utbildning som riktar sig i första hand till frontpersonal inom handel och besöksnäring i Eskilstuna.

Utbildningens syfte är att ge dig som ofta möter besökare i vår stad, en grundläggande utbildning om Eskilstunas utbud, samt tips om hur man bemöter människor i sin yrkesroll.

Utbildningen är framtagen av Position Eskilstuna, Destination Eskilstuna och Yobber. Utbildningen är digital och du gör den i din egen takt.

PLACEHOLDER TEXT!